HENKILÖKUNTA

Kati Kemppainen

Kati on oululainen ratsastuksenohjaaja, joka on valmistunut Ypäjän hevosopistolta 2012. 
Valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt säännöllisesti ratsastuskouluissa Etelä- ja Pohjois-Suomessa.
Kati vastaa Ratsukankaan toiminnasta ja on yrityksen toinen omistaja.

Opettajana hänen vahvuuksiinsa kuuluu monipuolinen osaaminen. Intohimoinen kenttäratsastaja valmentautuu säännöllisesti kolmessa lajissa, joten hänellä on takataskussaan suuri työkalupakki koulu-, este- ja kenttäratsastuksen osalta.

Katilla on kaksi omaa hevosta.
Tammat Kvatra ”Cara” ja Patna ”Piitu”. Persoonalliset neidit nähdään ratsastajansa kanssa kisoissa kouluradalla heA tasolla ja rataesteillä sekä kenttäkilpailuissa 100cm tasolla.

Ratsastajana, tallinpitäjänä ja opettajana hän on tarkka perusasioista. 
”Eihän talokaan pysy pystyssä ilman kunnon kivijalkaa.”

Aino Pylkäs

Aino on valmistunut ratsastuksenohjaajaksi Ruukin maaseutuopistosta keväällä 2018. Iloinen ja ahkera työntekijä on tullut tutuksi Ratsukankaan asiakkaille jo edellisen yrittäjän aikana. Ainon työnkuvaan kuuluu hevosten hyvinvoinnin ylläpitäminen ja ratsastuksen opetus.

Aino kehittää jatkuvasti osaamistaan. Sähäkkä tamma Calista ”Siru” osallistuu ratsastajansa kanssa säännöllisesti este- ja kouluvalmennuksiin.

Ari Kemppainen

Ari on vienyt tyttärensä Katin ratsastustunnille Saaran tallille viime vuosituhannella. Nykyään hän omistaa toisen puoliskon tyttärensä ratsastuskoulusta, joka toimii vanhan kotitallin naapurissa.

Näppärä monitoimimies on vuosien saatossa oppinut läjän hevosmiestaitoja, joten tarvittaessa hänellä pysyy käsissä riimunnaru ja talikko. Ratsukankaalla Arin työnkuvaan kuuluu alueiden- ja rakennusten kunnossapito. Hän harrastaa hiihtoratsastusta ja arkityönään toimii sähköasentajana. 

Ari seisoo pidellen Cara hevosen suitsista kiinni.
Ari Caran hoitajana Niinisalossa.